Köpa ny grepplinda till klubban

Har du haft din innebandyklubba en längre period, och spelat mycket med den, kan det vara värt att kosta på den en ny grepplinda. En ny linda får klubban att kännas som ny, och det är lätt att hitta ny spelglädje med den nya spelkänslan.

Tillverkarna av grepplindor är många och här finns några exempel på bra grepplindor som går att köpa:

När det gäller vad som gör en grepplinda bra är smaken varierad beroende på vilka krav varje enskild spelare har. En del vill gärna ha en grepplinda som färgmässigt passar bra till övriga klubban. Då är det egentligen bara att köpa den som ser bäst ut, oavsett varumärke.

Har du som spelare lite högre krav på själva greppet rekommenderas en grå grepplinda, då de generellt sett alltid är lite klistrigare än färgade lindor. Är hållbarheten en viktig faktor bör inte de allra billigaste grepplindorna köpas.

För den spelare som svettas mycket om händerna är det ofta bra att köpa en grepplinda som är perforerad med små hål över greppet. De tar ofta upp fukt lite bättre.

De sista egenskaperna att tänka på är sedan grepplindans tjocklek och tyngd. Här finns det flertalet varianter för att täcka de flesta behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.